Ketchup pikantny bio - ekologicznie i ze smakiem
Wszystkim koneserom zdecydowanych aromatów, którzy cenią jednocześnie nie tylko zdrowe potrawy, ale także ekologiczne dodatki, marka PRIMAECO proponuje KETCHUP PIKANTNY BIO.
Jest on przygotowany z najlepszej klasy pomidorów, hodowanych w naturalnych warunkach, bez użycia sztucznych nawozów, oprysków czy też środków przyspieszających wzrost. Dodatkowo Certyfikaty EKO 2012/2013 dają pewność, że warzywa, składające się na KETCHUP PIKANTNY BIO nie zostały poddawane modyfikacjom genetycznym, lecz są bogate w cenne składniki mineralne, witaminy i łatwo przyswajalne węglowodany.
Rolnictwo ekologiczne pozwala zachować nie tylko istotne składniki odżywcze, ale także pełny, naturalny smak prawdziwych pomidorów, doprawionych ostrą papryczką, nadającą ketchupowi pikantny, wyrazisty smak. Warto nadmienić, że w Ketchupie BIO zwykły ocet zastąpiony został w połowie octem jabłkowym, który przyczynia się do oczyszczania organizmu oraz posiada właściwości przyspieszające metabolizm.
KETCHUP PIKANTNY BIO to doskonale skomponowana mieszanka najlepszych warzyw, ziół i przypraw, która dopełni smak nie tylko przekąsek, takich jak frytki, kanapki czy zapiekanki, ale okaże się niezastąpiony także podczas rodzinnych posiłków np. w stylu włoskim. Żadna pizza nie obejdzie się bez jego aksamitnej konsystencji i zdecydowanego, ognistego smaku.
320 - gramowy słoiczek wydajnego ketchupu PRIMAVIKI zmieni w przepyszną potrawę każde danie. Informacja dla alergików - ketchup zawiera gorczycę; może zawierać śladowe ilości selera.
Dodaj komentarz:
Wasze komentarze:
Aktualnie brak komentarzy
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone