Nowe mieszanki bakaliowe Siesta
Marka Siesta poszerzyła swoją ofertę o dwa nowe produkty: Mieszankę bakaliową i Mieszankę Studencką. Nowe mieszanki Siesta zaskakują oryginalnym, niespotykanym do tej pory na polskim rynku, połączeniem bakalii. W ich składzie konsumenci znajdą dorodne oraz pełne wartości odżywczych orzechy i suszone owoce. Mieszanka bakaliowa i Mieszanka studencka to zdrowe, pożywne przekąski.
Nowa Mieszanka Bakaliowa Siesta to unikalne połączenie migdałów, orzechów makadamia, rodzynek i żurawiny. Orzechy makadamia, które należą do najbardziej egzotycznych i luksusowych orzechów świata, zawierają dużo włóknika, który wspomaga procesy trawienne oraz selenium i kwas foliowy. Natomiast bogata w witaminę C żurawina, skutecznie podnosi odporność organizmu.
Mieszanka Studencka Siesta jako jedyna na rynku zawiera wiśnie, orzechy nerkowca, rodzynki i migdały. Orzechy nerkowca są delikatne w smaku i bardzo zdrowe. Witaminy oraz związki mineralne w nich zawarte - głównie cynk i żelazo - pozytywnie wpływają na włosy, skórę i paznokcie. Posiadają także właściwości uspokajające, dlatego zalecane są osobom przemęczonym i żyjącym w stresie. Mieszanka Studencka to doskonała przekąska przed trudnym egzaminem czy spotkaniem służbowym.
Nowe mieszanki bakaliowe marki Siesta posiadają wygodne, stojące opakowania, wyposażone w praktyczny pasek, ułatwiający powtórne zamykanie. Dzięki niemu bakalie nie tracą świeżości. Na opakowaniach znajdują się także informacje o GDA, zawartości składników odżywczych produktu oraz ciekawostki o bakaliach.
Dodaj komentarz:
Wasze komentarze:
Aktualnie brak komentarzy
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone