Szukaj w serwisie

Kategorie:

Temat na czasie | Nowości rynkowe | Ciekawostki | Wydarzenia | Branżowe news'y | Ze świata | Prawo | Finanse

Tutaj jesteś: Aktualności / Branżowe news'y

Otworzono pierwszą restaurację KFC na Podkarpaciu

kategoria: Branżowe news'y

W środę, 23 lutego w Centrum Handlowym Real, przy al. Witosa 21, otwarta została pierwsza w Rzeszowie restauracja sieci KFC. Jest to jednocześnie pierwsza restauracja KFC na Podkarpaciu.

CH Real to bardzo chętnie odwiedzane przez rzeszowian miejsce. Od teraz, w specjalnie wydzielonej części gastronomicznej Centrum, wszyscy wielbiciele potraw z panierowanego kurczaka będą mogli skorzystać z bogatej oferty dań z kurczaka panierowanego według sekretnej receptury Colonela Sandersa.

„Otwarcie pierwszej restauracji KFC na Podkarpaciu stanowiło jeden z priorytetów naszych działań, dlatego tak bardzo ucieszyła nas możliwość pojawienia się w Rzeszowie" - mówi Maciej Jędrychowski, Local Store Marketing Manager AmRestu. „Od dłuższego czasu wyczuwalna była rosnąca, pozytywna atmosfera wokół tego wydarzenia. Mieszańcy często pytali nas o datę otwarcia naszej restauracji w Rzeszowie. Ponieważ naszym nadrzędnym celem jest spełnianie oczekiwań Gości, pojawienie się restauracji KFC na Podkarpaciu stanowi z pewnością krok we właściwym kierunku" - dodaje Maciej Jędrychowski.

Wiele osób, które w dniu otwarcia restauracji wybrały się do CH Real, chętnie zatrzymywało się w restauracji, aby spróbować słynnego panierowanego kurczaka KFC. Największą popularnością cieszyły się Kubełki, czyli flagowy produkt restauracji KFC.

KFC stale poszerza swoją ofertę - w menu nowej restauracji znaleźć można wiele nowości, takich jak m.in. niezwykle popularne Twistery, teraz dostępne w trzech wariantach smakowych, czy Big Boxy - atrakcyjne cenowo posiłki dla naprawdę głodnych wielbicieli chrupiącej panierki KFC.

Każdy odwiedzający restaurację miał też okazję przekonać się, że sieć KFC dba o swój wizerunek, jako marki godnej zaufania, serwującej dania o wyjątkowej świeżości i najwyższej jakości. Kurczaki w KFC są zawsze świeże, niemrożone, a dania są przyrządzane tuż przed podaniem, co ma zasadniczy wpływ na ich jakość i smak. Starannie wyselekcjonowani, najlepsi w swojej branży producenci dostarczają kurczaki do każdej restauracji KFC kilka razy w tygodniu.


powrót

 

Dodaj komentarz:

Dodaj swój komentarz
Autor komentarza:
Treść komentarza:
Kod:
Wpisz kod:
Akceptuję regulamin

Wasze komentarze:

Aktualnie brak komentarzy

Szukaj:
 

PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA | O NAS | REKLAMA | POLITYKA PRYWATNOŚCI | KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone