Rewolucyjne chipsy z sera
Producent Crispy Natural wprowadza na rynek chipsy z sera. To prawdziwa rewolucja wśród chipsów! Pierwsze chipsy bez smażenia i pieczenia, bez dodawania tłuszczu w procesie produkcji. Crispy z sera o obniżonej zawartości tłuszczu (20 proc.) i technologia ich wytwarzania objęte są światowym zastrzeżeniem patentowym.
W ofercie trzy propozycje: chipsy z sera z marchwią, cebulą, o smaku a' la Italiana. Serowe chipsy są źródłem naturalnego wapnia, błonnika i białka. Nie zawierają również glutenu.
Chipsy z sera to doskonała przekąska, ale także chrupiący dodatek do sałatek i zup, serowy snack do dipów. Polecane na różne okazje. Świetne do piwa, wina, na spotkania ze znajomymi, do chrupania przed telewizorem - podczas oglądania ulubionego serialu i meczu. Zaspokoją pierwszy głód, urozmaicą wiele potraw, zabiją nudę. Niezastąpione również w podróży.
Chipsy produkowane są z polskiego sera o obniżonej do 20 proc. zawartości tłuszczu. Nie są poddawane procesowi smażenia ani pieczenia. Ich produkcja opiera się na nowatorskiej metodzie objętej zastrzeżeniem patentowym, dzięki czemu zawierają błonnik, wapń i białko. Są przy tym chrupiące i smaczne. Z pewnością zostaną docenione przez dbających o swoją wagę i wygląd, jak i przez tych, którzy lubią naturalne czy tradycyjne przekąski.
Klasyczne, przyciągające uwagę czarne opakowanie zawierające 20g chipsów zostało wyprodukowane z 40g świeżego sera. W ofercie trzy kompozycje smakowe: chrupiące plasterki sera z kawałkami suszonej marchwi; chrupiące plasterki sera z posypką a' la Italiana oraz chrupiące plasterki sera w towarzystwie suszonej cebulki.
Rekomendowana cena detaliczna 2,50 zł za opakowanie.
Dodaj komentarz:
Wasze komentarze:
Aktualnie brak komentarzy
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone