Kategorie:
Temat na czasie | Nowości rynkowe | Ciekawostki | Wydarzenia | Branżowe news'y | Ze świata | Prawo | FinanseRuszyła nowa strona Farutexu
Funkcjonalna i nowoczesna - tak w dwóch słowach można opisać nową stronę internetową firmy Farutex. Przyjazny i przejrzysty sposób prezentacji informacji oraz lekki, ale apetyczny layout to jej podstawowe zalety.
Nowa witryna została stworzona przede wszystkim z myślą o Klientach, dlatego zawiera nowe funkcjonalności, wśród których odwiedzający znajdą między innymi różne opcje wyświetlania produktów (według grup produktowych, marek własnych, produktów na wyłączność lub według kuchni), rozbudowaną stronę Akademii Kulinarnej Farutexu, a na niej między innymi profile Doradców Kulinarnych, galerie zdjęć z pokazów kulinarnych i przepisy kulinarne na bazie produktów z oferty firmy.
Do potrzeb klientów został również dostosowany sposób kontaktu. Klienci mogą skorzystać z szybkiego i przejrzystego formularza kontaktowego lub wyszukać najbliższy oddział firmy.
Nowa strona jest cennym źródłem informacji zarówno o firmie, jak i produktach, a przepisy kulinarne zamieszczone w serwisie mogą stanowić źródło inspiracji zarówno dla profesjonalistów, jak i młodych adeptów sztuki kulinarnej. Nowa strona zawiera także informacje o nowościach i promocjach produktowych, daje możliwość szybkiego i prostego zapisania się do newslettera i „polubienia" profilu firmy na Facebooku. Zapraszamy do odwiedzenia strony pod adresem: www.farutex.pl.
Farutex jest ogólnopolskim dystrybutorem żywności dla sektora HoReCa. Firma istnieje na rynku od ponad 20 lat i posiada 16 oddziałów na terenie całego kraju. W ofercie firmy znajduje się ponad 6 tysięcy produktów mrożonych, chłodzonych, suchych oraz świeżych w tym m.in.: ryby i owoce morza, mięso, warzywa i owoce, produkty ziemniaczane, nabiał, napoje, lody i wyroby słodkie. Firma współpracuje między i innymi z takimi odbiorcami jak Hotele Qubus, Hotele Accor, lodziarnie Grycan, kawiarnie empik cafe, Multikino czy stacje paliw Statoil i BP. Jednym z wielu działań firmy mających na celu nieustanne podnoszenie kwalifikacji i wymianę doświadczeń zawodowych wśród Szefów Kuchni i kucharzy z całej Polski jest projekt szkoleniowo-doradczy pod nazwą „Akademia Kulinarna Farutexu, który realizowany jest w studiach kulinarnych w Warszawie, Krakowie i we Wrocławiu.
Dodaj komentarz:
Wasze komentarze:
Aktualnie brak komentarzy
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone