Sałatka z ryżem i tuńczykiem
kategoria:
Sałatki
- Składniki:
- 2 torebki ryżu parboiled Fit`s,
- puszka tuńczyka,
- puszka kukurydzy,
- ogórek konserwowy,
- majonez,
- łyżeczka musztardy,
- 2 jajka ugotowane na twardo,
- sól,
- pieprz,
- koperek
Przygotowanie:
Ugotować ryż, do głębokiego naczynia wsypać osączoną kukurydzę, dodać tuńczyka i pokrojonego w kostkę ogórka konserwowego. Następnie dodać ostudzony ryż, przyprawić sola i pieprzem do smaku. Dodać majonez i musztardę, posypać pokrojonym koperkiem. Wymieszać wszystko dokładnie. Smacznego!
Dodaj komentarz:
Wasze komentarze:
Aktualnie brak komentarzy
Oferty sponsorowane:
Polecane www:
PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA |
O NAS |
REKLAMA |
POLITYKA PRYWATNOŚCI |
KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone