Szukaj w serwisie

Kategorie:

Desery | Dania główne | Sałatki | Napoje | Zupy

Tutaj jesteś: Przepisy / Sałatki

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

kategoria: Sałatki
  • Składniki:
  • 2 torebki ryżu parboiled Fit`s,
  • puszka tuńczyka,
  • puszka kukurydzy,
  • ogórek konserwowy,
  • majonez,
  • łyżeczka musztardy,
  • 2 jajka ugotowane na twardo,
  • sól,
  • pieprz,
  • koperek

Przygotowanie:
Ugotować ryż, do głębokiego naczynia wsypać osączoną kukurydzę, dodać tuńczyka i pokrojonego w kostkę ogórka konserwowego. Następnie dodać ostudzony ryż, przyprawić sola i pieprzem do smaku. Dodać majonez i musztardę, posypać pokrojonym koperkiem. Wymieszać wszystko dokładnie. Smacznego!


powrót

 

Dodaj komentarz:

Autor komentarza:
Treść komentarza:
Kod:
Wpisz kod:
Akceptuję regulamin

Wasze komentarze:

Aktualnie brak komentarzy

Szukaj:

PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA | O NAS | REKLAMA | POLITYKA PRYWATNOŚCI | KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone