Szukaj w serwisie

Kategorie:

HoReCa | Artykuły gospodarstwa domowego | Opakowania | Logistyka | Automaty vendingowe

Tutaj jesteś: Technologia / HoReCa

Tradycyjna kuchnia polska w nowej warszawskiej odsłonie

kategoria: HoReCa

Warszawska restauracja Polskie Jadło „W starej kuchni” przy ulicy Żurawiej 22 to kontynuacja polskich tradycji kulinarnych w połączeniu z kulturą stołu krajów ościennych. Restauracja w nowej lokalizacji powitała już pierwszych gości z dniem 1 lutego 2010 roku.

Warszawska restauracja Polskie Jadło „W starej kuchni” przeniesiona została z Al. Jerozolimskich 30 i tak jak poprzedniczka proponuje swoim klientom szeroki wybór oryginalnych polskich dań „kuchni trojga narodów”. Dodatkowo kulinarną propozycję wzbogaca dział „sztuka pieroga”, proponujący asortyment 40 rodzajów ręcznie przyrządzanych pierogów zarówno w wersji na słodko, jak i na słono.

Architektura wnętrza restauracji zaprojektowana przez Jana Kościuszko inspirowana jest pomieszczeniami dawnych kuchni i spiżarni, tworzącymi niepowtarzalny klimat. Nowa ciekawa propozycja win gruzińskich sprzyja atmosferze wieczornych biesiad. „Znakomita i bardzo oryginalna kuchnia, świetne wina w połączeniu z polityką rozsądnych cen – dla przykładu lunch od 15-20 zł, kolacja dla jednej osoby z kieliszkiem wina w cenie 25-30 zł – sprawiają, że już od pierwszych dni restauracja „W starej kuchni” cieszy się dużym zainteresowaniem gości.” – powiedział Jarek Michalski, Manager Restauracji.

Restauracja ulokowana w samym centrum Warszawy w otoczeniu nowoczesnych firm jest idealnym miejscem zarówno na biznesowe spotkania, lunche i biesiady, jak i wieczorne spotkania.


powrót

 

Dodaj komentarz:

Autor komentarza:
Treść komentarza:
Kod:
Wpisz kod:
Akceptuję regulamin

Wasze komentarze:

Aktualnie brak komentarzy

Szukaj:

 

PROJEKT I WYKONANIE: www.themedia.pl
GŁÓWNA | O NAS | REKLAMA | POLITYKA PRYWATNOŚCI | KONTAKT
Copyright © 2010 by www.PoradnikSpożywczy.pl Wszelkie prawa zastrzeżone